HomeWaardering  en diepe respect, hebben mij gisterenavond heel en heel diep geraakt, wat was dat mooi mensen, dat jullie er allemaal voor gingen, Heel veel dank hiervoor.

ook dank voor de mensen die in die kou buiten hebben gestaan, om de boel goed te regelen, en diepe respect voor ED en al zijn mensen die hebben geholpen om alles te regelen.

zucht:  Ik ben op deze avond met iets geconfronteerd wat ik niet zo maar ergens meer zie, wat is dit mooi, het waren broederschap, onder de vossenjagers.

het kan dus echt nog dat mensen met elkaar met respect om gaan, heerlijk, hoor, dit was mijn diepste wens, en is uitgekomen, heerlijk en ik heb er van genoten, al was mijn gevoel net een jojo, want daar sta je dan als volwassen kerel te janken als een klein kind, en dat uit vreugde, gek hoor, ik heb zover ik het kon al iedereen laten merken aldaar dat ik het zo fijn vond, zodat ook iedereen met een goed gevoel weer naar huis kon gaan, hou dit vast, ik ga dit ook doen, en vergeet dit nooit meer.

er waren 73 auto`s wat een heel bijzonder moment is, en nog nooit is voort gekomen uit de vossenjacht, sinds mijn intrede anno ongeveer 1980

 

heel misschien kan ik soms nog wel eens ergens mijn gezicht laten zien, als ik mee kan rijden, maar dat hangt af van mijn conditie, en zolang het nog duurt.

 

Voor diegene die het misschien toch nog niet allemaal hebben gehoord, 2 Jaar geleden was er slokdarmkanker geconstateerd en na een zware periode van Gemo en bestraling, werd die slokdarm weg gehaald, mijn maag werd daarna gebruikt als slokdarm, ik was schoon verklaart, en ging er weer tegenaan, helaas is die kanker weer terug gekomen, en op woensdag 13 februari kreeg ik te horen dat ik overal uitzaaiingen heb, in mijn lever, mijn nieren en in mijn longen, en daarmee de conclusie werd gegeven dat ik nog maar een paar maanden te leven heb.

er wordt wel een nieuwe techniek geprobeerd, met een Gemo pil, maar of die aanslaat zal de tijd moeten uitwijzen, er is geen garantie dat deze zal werken, in mijn geval, omdat het al zo ver zit.

 

tevens meld ik hier dat ik mezelf ter beschikking heb weg gegeven aan de Medische Wetenschap, van het AMC zodat zij kunnen zoeken naar die ziekte, dit betekend dat er normaal gesproken geen uitvaart zal zijn, juist daarom heb ik deze wens geuit jullie allemaal met leven nog eens te kunnen zien, en jullie op die manier ergens al een beetje afscheid van mijn hebben kunnen nemen

het is een nare ziekte, en ik ben zeker niet de enigste er in.

nogmaals

HEEL VEEL DANK EN DIEPE RESPECT VOOR JULLIE.              


                                                                                             

 DANK JULLIE ALLEMAAL EN VRIENDELIJKE GROET.


 

Bedankje van Hans Bakbrommer.

Home

Home